Open House Night / Abend der offenen Tür

Submitted by stf on 10. November 2011 - 14:23

Three days before the Aachen Christmas Market opens its doors, the Knowledge-based Systems Group together with Informatik 5 has an Open House Night for all computer science students and other interested parties. We provide an insight to our research and teaching activities with some short talks and demos of recent and current projects. You can of course also have a chat with the staff.

Drei Tage vor dem offiziellen Start des Aachener Weihnachtsmarkts nutzt die KBSG zusammen mit dem I5 die abendliche Verfügbarkeit der Informatikstudentinnen und -studenten aus und lädt zum Abend der offenen Tür ein. Geboten wird ein Einblick in das Lehrstuhl- und Forschungsleben begleitet von interessanten Vorträgen, Demonstrationen laufender und vergangener Projekte und persönlichen Gesprächen mit den Lehrstuhlmitarbeitern.